Κρήτη: Συνελήφθη ο πατέρας της 3χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ Ημερομηνία:
Σήμερα 24/5/2026, 16:36 - Εμφανίσεις: 18
Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο πατέρας της 3χρονης, η οποία εξακολουθεί να δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, στην Κρήτη, όπου διακομίστηκε από τα Χανιά όπου οι γιατροί διαπίστωσαν σοβαρά τραύματα καθώς και αιμάτωμα στον εγκέφαλο.
Από την Ασφάλεια Χανίων διερευνάται ποια ήταν η αιτία που απεβίωσαν δύο από τα παιδιά της οικογένειας Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί μαζί με τη μητέρα του παιδιού ενώπιον του Εισαγγελέα Χανίων τη Δευτέρα, καθώς οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, τονίζει το patris.gr.
Εις βάρος τους έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Κρήτη: Στο μικροσκόπιο οι θάνατοι δύο παιδιών της οικογένειας Όπως είναι γνωστό, η νεαρή μητέρα, Ρομά στην καταγωγή, συνελήφθη από την πρώτη στιγμή της «κατάρρευσης» του παιδιού για το αδίκημα της έκθεσης, ενώ τα τρία αδερφάκια μεταφέρθηκαν με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Χανίων με σκοπό να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις αλλά και για προσωρινή φιλοξενία μέχρι να ληφθεί απόφαση η περαιτέρω τύχη τους.
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για το πώς τραυματίστηκε το κοριτσάκι, χωρίς να αποκλείεται ούτε κάποιο ατύχημα ούτε πιθανότητα κακοποίησης μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον.
Ως τώρα η εικόνα που σχηματίζεται είναι ότι και τα τέσσερα παιδάκια ζούσαν και μεγάλωναν σε ένα νοσηρό περιβάλλον όπου κυριαρχούσε η παραμέληση και η κακοποιητική συμπεριφορά.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που πραγματοποιείται με μεγάλη προσοχή, στο «μικροσκόπιο» της Ασφάλειας Χανίων έχουν τεθεί και οι θάνατοι δύο ακόμα παιδιών της οικογένειας.
Ερευνάται δηλαδή ποια ήταν η αιτία που απεβίωσαν.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); });document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Δεν έχει καταστεί σαφές αν όλα αυτά τα παιδιά είναι βιολογικά τέκνα του συλληφθέντος, υπηκόου Πακιστάν, ή μόνο...